Webshop en downloadshop

Bowie Webdesign

Webshop en downloadshop

U kunt een webshop of downloadshop op maat laten maken, gebruik maken van een template of een shop toevoegen aan uw Divi website. Er wordt in alle gevallen rekening gehouden met uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen of wijzigen.

Uw webshop of downloadshop wordt responsive opgeleverd. Dit betekent dat uw website net zo goed werkt op een mobiel apparaat, als op een desktop. De webshop of downloadshop wordt ook voorzien van basis SEO, zodat u vindbaar bent in Google. Daarnaast zal Google Analytics worden gekoppeld. Hiermee kunt u onder andere zien hoe vaak uw website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken.

Tarieven zijn opvraagbaar en afhankelijk van de grootte en complexiteit van de shop. De eerste 2 maanden gratis onderhoud en support (medium pakket).

Portfolio webshop en downloadshop op maat

Werkwijze
Oriëntatie

Wij komen graag meer te weten over uw bedrijf. Wat doet uw bedrijf en wat zijn de pluspunten ten opzichte van de concurrenten.
Wie is de doelgroep en waar bevinden zij zich? Wat wilt u met de website bereiken, welke zaken wilt u hierop terug zien en wat moeten de bezoekers kunnen doen? Is er een huisstijl aanwezig en heeft u teksten, informatie en foto’s beschikbaar?

Met deze informatie zijn wij beter in staat om een mooie en passende webshop of downloadshop voor u te maken die voor u werkt.

Aan de slag

Nu op naar het leuke gedeelte. Wij starten met het design en u stuurt ons uw teksten, informatie, foto’s en logo. Deze verwerken wij, samen met de andere zaken die wij hebben afgesproken, op uw webshop of downloadshop. U krijgt de kans om de shop meerdere keren te bekijken en aanpassingen te laten doen.

Lanceren webshop / downloadshop

Uw shop gaat live zodra alles akkoord is bevonden.
Wij notificeren de zoekmachines, koppelen Google Analytics en testen nogmaals of alles goed werkt.

Updates, back-ups en beveiliging

De technische aspecten zoals updates, back-ups en beveiliging kunt wellicht het beste door een professional laten doen.
Bowie Webdesign biedt verschillende services om deze noodzakelijke technische zaken voor u uit te voeren.

U kunt bij ons ook uren inkopen om aanpassingen aan uw website te laten doen, zoals pagina’s, producten en foto’s toevoegen/wijzigen.

Bekijk de pakketten en tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop

Contact

Bowie Webdesign

De Loo 13
7751 SB Dalen
06-14325011
info@bowiewebdesign.nl

KvK nummer: 69703353
Btw nummer: NL103674305B01

Juridisch

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring
Disclaimer en affiliatie

Affiliatie

Op deze website staan affiliatie links. Wanneer u via deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie van de verkoper. De producten kosten u niks meer dan dat u ze zouden kosten wanneer u ze rechtstreeks bij de verkoper aanschaft.