Bruiloft website

Bekijk website

Bruiloft website

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw gasten online uitnodigen en op de hoogte houden? Dat kan met een bruiloft website. Omdat u een beperkte hoeveelheid informatie kwijt kunt op uw trouwuitnodiging, is een trouwwebsite een ideale oplossing. U kunt hierop bijvoorbeeld vertellen hoe u elkaar heeft ontmoet, waar en wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden, details van de bruiloft, foto’s en nog veel meer. Ook na de bruiloft kunt u foto’s van het huwelijk plaatsen zodat u en uw gasten nog eens na kunnen genieten.

Bowie Webdesign levert uw bruiloft website uiteraard met uw eigen teksten en foto’s. De website is 100% aanpasbaar en eenvoudig zelf te beheren.

Voorbeeld van homepage

Bruiloft website - Bowie Webdesign

Standaard inbegrepen

agsdi-pencil

RSVP

Uw uitgenodigde gasten kunnen aangeven of ze aanwezig zijn op uw bruiloft. Ook kan er in het RSVP formulier aan worden gegeven om hoeveel personen het gaat, de leeftijd en andere gewenste zaken.

agsdi-file-heart

Aanpasbare pagina's

Standaard zijn er 5 pagina’s aanwezig. Het is mogelijk om pagina’s na oplevering aan te (laten) passen. Vraag naar de mogelijkheden en de eventuele meerprijs.

agsdi-hearts

Uw verhaal

Vertel iets over uzelf. Bijvoorbeeld hoe u elkaar heeft ontmoet en hoe het huwelijksaanzoek tot stand is gekomen.

agsdi-calendar

Countdown

Het aftellen naar de grote dag kan beginnen. Wij stellen de teller op de seconde af voor u in

agsdi-wedding

De grote dag

U kunt informatie kwijt over de grote dag. De datum, het tijdstip, de locatie, de weersvoorspelling, enz. U zou hier ook uw getuigen kunnen voorstellen. 

agsdi-message-2

Nieuws

Neem uw gasten mee in de voorbereiding van uw huwelijk. Is de wijn bijvoorbeeld uitgezocht, wanneer is het vrijgezellenfeestje en welke taart valt in de smaak.

agsdi-youtube

Foto's en video's

U kunt een (YouTube) video plaatsen van uzelf of van bijvoorbeeld de locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. U kunt over de gehele website uw foto’s kwijt. Er is ook een album pagina aanwezig voor een overzicht van al uw foto’s, ook van na het huwelijk.

agsdi-globe

Locatie en Google Maps kaart

Een kaart van Google Maps inclusief routebeschrijving. Daarnaast voorziet u uw gasten met informatie over de locatie en de eventuele overnachtingsmogelijkheden. 

agsdi-gift-heart

Cadeautip

Heeft u een of meerdere cadeauwensen? Deze kunt u kwijt op uw website.

agsdi-padlock

Backups, updates en beveiliging

Om uw bruiloftwebsite veilig te houden, worden er regelmatig updates uitgevoerd. Ook wordt deze beveiligd tegen aanvallers en spam en wordt er maandelijks een backup gemaakt.

agsdi-cloud-check

Hosting en domeinnaam

De .nl domeinnaam en hosting is bij de prijs ingebrepen. U kiest uiteraard zelf uw domeinnaam. De genoemde tarieven zijn voor 1 jaar of 2 jaar. 

agsdi-mobile

Mobile responsive

De website wordt mobile responsive opgeleverd. Deze werkt dus ook prima op een mobiel apparaat zoals een smartphone.

agsdi-question

Optioneel

Mogelijk wilt u andere toevoegingen aan uw website. Dit is bespreekbaar en eventueel tegen een meerprijs. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liever een op maat gemaakte bruiloft website? Ook dat is mogelijk bij Bowie Webdesign.
U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

De genoemde tarieven van de bruiloft website zijn:

  • inclusief 21% btw;
  • op basis van de standaard website, maar uiteraard wel met uw eigen teksten, foto’s en ander informatie. Wanneer u wilt afwijken van de standaard website, dan is dat altijd bespreekbaar. Hiervoor geldt eventueel een meerprijs, afhankelijk van de complexiteit van de wijziging.

Aanvragen bruiloft website

U kunt via onderstaand formulier informatie of een offerte aanvragen

Wilt u informatie over een andere website? Of heeft u andere vragen?
Neemt u dan contact op.

Bowie Webdesign

De Loo 13
7751 SB Dalen
06-14325011
info@bowiewebdesign.nl

KvK nummer: 69703353
Btw nummer: NL103674305B01
IBAN nummer: NL48 RABO 0322 8602 96
T.n.v. Roossien Dienstverlening

Juridisch

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring
Disclaimer en affiliatie

Op deze website staan affiliatie links. Wanneer u via deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie van de verkoper. De producten kosten u niks meer dan dat u ze zouden kosten wanneer u ze rechtstreeks bij de verkoper aanschaft.